رابین سود، از تاریخ 20 تیرماه 1403، 4 نوع چالش در سایت قرار داده، که چالشرابینهودی یکی از آنهاست. قوانین این چالش به صورت کامل در سایت نوشته شده و داخل بلاگ پیشین هم، مفصل در مورد آن صحبت شدهاست که اینجا چگونگی محاسبه امتیاز آن توضیح داده میشود.
توجه: درحال حاضر این امکان در پراپ رابین سود معلق شده است و امتیازبندی تا اطلاع ثانویه انجام نخواهد شد.
مروری بر چالش رابینهودی
چالش رابینهودی، با داشتن 3 مرحلهی 30 روزه، که تارگت مرحله اول 8 و مراحله دوم و سوم 10 درصد است، درصورت ردشدن تریدر در مرحله اول، هر چند به دفعات متعدد، ریست شده و امکان ترید مجدد به صورت رایگان وجود دارد. البته این فرصت مجدد، در مرحله دوم با واریز مبلغ یک میلیون امکانپذیر است، که تریدر مجدد به مرحله اول بازمیگردد و میتواند دوباره چالش را از سر بگیرد و معلامله کند؛ که این مورد برای مرحله سوم هم صادق است. در انتها هم در صورت موفقیت، فاند یا سرمایه 5000 و 10000 دلاری به تریدر داده میشود.
شایان ذکر است که این چالش حداقل 5 روز معاملاتی و ریفاند 200 درصد و سهم در پاداش در حساب real 85 درصد دارد.
مورد حائز اهمیت در چالش رابینهودی، منحصر به فرد بودن و عدم وجود چالشی با شرایط مشابه یا در حد آن در سایر پراپفرمهاست؛ قیمت شگفتانگیز و بسیارپایین آن است که اگر مقایسه خوبی با سایر چالشهای خود رابینسود و یا سایر شرکتها چه ایرانی و چه خارجی انجام دهیم این مورد به درستی خودنمایی میکند.
مهمترین نکته در این چالش بینیازی تریدر از پاس کردن مراحل چالش برای رفتن به مرحله بعد است، به این صورت که تریدر میتواند بدون تارگتزدن، تنها با کسب امتیاز لازم برای رفتن به مرحله بعدی چالش اقدام نماید که در صورت موفقیت نهایی میتواند به فاند مد نظر دست پیدا کند.
امتیازدهی
امتیازدهی در چالش رابینهودی طی دو بخش انجام میشود:
1. نحوه محاسبه
2. شرایط
نحوه محاسبه در چالش رابین هودی
رابینسود برای این امر رباتی را طراحی کرده که روی امتیاز دهی منفی برنامهریزی شدهاست؛ چون در موارد فنی کاملا برنامه نویسی شده و نقصی برای آن نمیتوان درنظر گرفت؛ نیاز دارد از تریدر یک سری المانها را بیاموزد، مانند مواردی که فقط شخص تریدر میتواند با عملکرد خود روی معاملات تاثیر بگذارد.
این هوش مصنوعی در صورتی به امتیازدهی مثبت فکر میکند که بعد از چک کردن دو مرحله فعلی و قبلی چالش تریدر، به این نکته برسد که هر دوی آنها را به یک نحو گذراندهباشد، مثلا در هر دو مرحله، پوزیشنها، تارگت یا دراودان خورده باشند.
اینجا یک پرسش مطرح میشود که در صورت یکسان بودن نتایج دو مرحله، چگونه امتیاز مثبت به تریدر داده میشود؟ جواب این سوال بدین گونه بیان میگردد که اگر تریدر با تارگتزدن در هر دو مرحله، معامله آنها را بسته باشد، باید ربات چک کند، که آیا مرحله فعلی چالش نسبت به مرحله قبلی کمتر در بخش منفی رفته یا خیر؛ اما اگر تریدر equity را در حاشیه پایینتر از 0.5 درصد ببرد (برحسب این که چه میزان آن را در منفی برده) قطعا امتیاز منفی خواهد بود؛اما اگر تریدر با خوردن دراودان پوزیشنها را بسته باشد، هوش مصنوعی باید بررسی کند که دراودان در حاشیه بالایی منفی 3 درصدی از بالانس اولیه هست یا خیر. در غیر این صورت قطعا امتیازدهی آن منفی خواهد بود؛ چون بالانس در طول معاملات این شخص به نسبت حاشیه منفی، بیشتر در حاشیه مثبت بوده است. هر چه میزان دراودان از منفی 3.5 درصد کمتر باشد ( برحسب دراودان 5 درصد) امتیاز مثبتتری را، تریدر دریافت میکند.
شرایط امتیازدهی در چالش رابین هودی
امتیازاعطایی به تریدر بسته به این که مرحله قبلی چالش خود را به چه صورت پایان داده متفاوت خواهد بود:
1- ریجکتی چالش بعد از خوردن دراودان یا تارگت برای بار اول:
اگر تریدر درصورت خوردن تارگت یا دراودان در معاملات مرحله اول، معاملات مرحله بعدی را با دراودان یا تارگت( یعنی شرایط متفاوت) ببندد، بین 10000 تا 30000 امتیاز منفی دریافت میکند که این مقدار بسته به نظر منتور متفاوت خواهد بود.
2- پارامترهای ثابت
اگر تریدر مراحل چالش را با پارامترهای یکسان یعنی خوردن دراودان یا تارگت به پایان برساند، چندین عامل توسط هوش مصنوعی بررسی میشود که به شرح زیر است:
Type of trade : بسته به این که تریدر کدام یک از استراتژیهای معاملاتی fast scalping , normal scalping , swinging یا day trading را داشته باشد، شرایط متفاوت است؛ در استراتژی اسکالپینگ که حالت fast از 1 تا 180 ثانیه و حالت normal بین 180 تا 1800 ثانیه است، هر چه طول زمان معامله به سقف آن نزدیکتر باشد، امتیازدهی بهتر انجام میشود. در استراتژی سویینگ و ترید روزانه هرچه average position time بیشتر باشد، امتیاز بالاتری به تریدر داده میشود.
به صورت کلی هر چه میانگین طول زمان معاملات بیشتر باشد، میانگین امتیازدهی بهتر و بیشتر خواهدبود به گونهای که در تعداد محدودی از معاملات به علت کوتاهی زمان آن، امتیاز مثبت تریدر به منفی تغییر پیدا میکند.
Count of position : هر چه تعداد کمتری از پوزیشنها توسط تریدر گرفته شوند، امتیاز بالاتری به وی تعلق میگیرد؛ که عوامل مختلفی میتواند روی این مورد تاثیر بگذارد که به قرار زیر است:
- خود فرد در چالش فعلی؛ هوش مصنوعی چک میکند که این تریدر چه میزان فراز یا فرود برای رسیدن به هدف خود داشته و چه تعداد معامله انجام داده تا موقعیت فعلی برسد.
- خود فرد به نسبت چالشهای پیشین؛ به این صورت مطرح میشود که اگر برای مثال مرحله قبلی چالش را با 17 معامله و مرحله فعلی را با 25 معامله به پایان میرساند، امتیاز منفی دریافت میکند؛ زیرا ربات به این صورت برنامه نویسی شده که تریدر حتیالامکان با زیر 5 معامله البته به شرط میزان لات کم به نتیجه برسد.)
- مقایسه فرد با سایر رابینسودیها؛ به این صورت انجام میشود که رسیدن به تارگت یا دراودان او در این چالش، به نسبت سایرین در چالشهای مشابه با چند معامله بوده است.
position duratation : در هر مرحله از چالش هر چه قدر زمان پوزیشنها طولانیتر باشد، امتیاز بالاتری به تریدر داده میشود.
Getting result duration : ربات در یک چالش بررسی میکند که چه مقدار زمان میبرد تا فرد به نتیجه مطلوب خود برسد.
3- پارامترها بسته به این که هر دو مرحله از چالش با دراودان یا تارگت به پایان رسیده باشند، فرق داشته باشند:
این حالت با بررسی دو عامل امکانپذیر است:
- Position volume : در صورتی که هر دو مرحله از چالش با تارگت زدن به پایان رسیده باشند، هرچه average position volume بالاتر باشد، امتیاز بالاتر است؛ که در حالت دیگر یعنی پایان بردن چالش با خوردن دراودان کاملا بالعکس عمل میکند.
- Spread loss : هنگام شروع معامله به علت وجود کمیسیون یا اسپرد، پوزیشن در همان ثانیه اول در بخش منفی رفته و اگر تریدر فورا حساب را ببندد، قطعا امتیاز منفی به او تعلق خواهد گرفت.